5
nordiska-staldagen-se

Välkommen till
Nordiska ståldagen ”on tour” 

Det är med glädje vi även i år kommer arrangera Nordiska Ståldagen i tre av våra nordiska länder; i Sverige välkomnar vi dig till Jönköping den 10 maj. Under dagen kommer du bland annat få lyssna till SSABs koncernledning, presentationer om nya produkter och erbjudanden liksom ta del framgångsrika utvecklingsprojekt mellan SSAB och våra kunder. Vi avslutar dagen med en inspirerande proffsföreläsare.

Ta chansen och träffa SSABs team men även andra intressanta personer i branschen. Mer detaljer om dagen kommer inom kort. Till dess reservera dagen i din kalender.

Hoppas vi ses när Nordiska Ståldagen åker ut på turné i vår.

Var: Stora Hotell, Jönköping
När: tisdagen den 10 maj
Tid: Ca kl 11:30 – 19:00 (inklusive lunch och mingelmiddag), registrering från kl 11:00

 

Program

11:30-12:30  Lunch

12:30-18:00  Seminarier

 • Välkommen
  José Rovira, Sales Director Sweden hälsar er välkomna och introducerar dagens program.

 • Träffa SSABs koncernledning
  Ställ frågor och lyssna till SSABs koncernchef Martin Lindqvist när han besvarar frågor om marknadsläget för SSAB samt vilka möjligheter och utmaningar företaget står inför de kommande åren.

 • Optimerat produktprogram – fem familjer
  Den 11 april lanserar SSAB fem produktfamiljer. Var och en optimerad för olika kunders specifika behov, produktionsprocesser och prestanda på slutprodukten. Johan Broback, Product Group Manager och hans kollegor kommer presentera varje familj var för sig under loppet av dagen – presentationer du inte vill missa. Håll också utkik efter vårt nyhetsbrev den 11 april – då presenteras namnen och mer information.

 • Hur kan stålet bidra till en mer hållbar framtid?
  Hur kan stål bidra till ökad klimatnytta och vad särskiljer nordisk ståltillverkning från övriga världens? Thomas Hörnfeldt, Market Development kommer ge oss svar på dessa frågor. Dessutom delar han med sig om SSABs strävan efter att addera mervärde för kunder och slutanvändare med avseende på hållbarhet och effektivitet.

 • Tekniska trender
  Ta chansen att lyssna till vilka tekniska trender som är på ingång i stålbranschen. Vad är nästa steg för SSAB och hur kommer dessa trender påverka designlösningar, produktivitet och bearbetningsmetoder för stålanvändare? Rikard Svärd, Sales Manager Special Steels kommer guida oss genom detta framtidsscenario.

 • Inspirerande föreläsare
  Vi avslutar eftermiddagen med att möta föreläsaren Lisa Ekström, som under sin tid som chef på SAS förvandlade deras kundrelationer till att bli en riktig guldgruva. Med befriande ärlighet, skratt och energi blandar Lisa fakta med anekdoter och egna erfarenheter.

 Ca 18:00-19:30  Mingel med mat och dryck 

 

>> Anmäl dig redan nu här

Google maps:
>> Stora hotellet i Jönköping

>> Besøg dansk Nordiska ståldagen