5
Nyhetsarkiv Jarmo Tonteri utsedd som tillförordnad chef för Ruukki Construction
26 juni 2015 11:00 CET Ruukki Construction

Jarmo Tonteri utsedd som tillförordnad chef för Ruukki Construction

Jarmo Tonteri har blivit utsedd till tillförordnad chef för divisionen Ruukki Construction inom SSAB från och med den 1 juli 2015. Jarmo Tonteri kommer att rapportera till styrelsen för Ruukki Construction Oy samt till SSABs VD och koncernchef, Martin Lindqvist.

Den nuvarande chefen för Ruukki Construction, Marko Somerma, kommer att lämna företaget den 30 juni 2015.

– Marko har gjort ett mycket bra jobb med att slå samman och integrera före detta Rautaruukkis två divisioner inom byggområdet med SSABs verksamhet Plannja. Jag vill tacka Marko och önskar honom all lycka i framtiden. Nu är det läge att gå in i nästa fas som innebär såväl selektiv lönsam tillväxt som fortsatt omstrukturering. Jag välkomnar Jarmo till teamet och till att leda Ruukki Construction, säger Martin Lindqvist.

Ruukki Construction är en europeisk leverantör av energieffektiva bygg- och konstruktionslösningar för byggindustrin. 

Informationen är sådan som SSAB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 26 juni  2015 kl. 11.00.