5
Nyhetsarkiv SSAB lanserar ny webbplats för utökad produktportfölj
24 november 2015 09:30 CET

SSAB lanserar ny webbplats för utökad produktportfölj

SSABs nya hemsida, www.ssab.com, presenterar företagets nya, utökade produktportfölj och den har byggts för att möta behovet från kunder och andra intressenter. Hemsidan inkluderar ett stålväljarverktyg som förenklar sökningar om produkter samt olika jämförelser.

SSABs utökade produktportfölj finns nu tillgänglig på www.ssab.com. Hemsidan har cirka 2,5 miljoner årliga besök och 80 % av besökarna letar efter produktinformation. För att göra det enkelt att hitta och göra sökningar inkluderar den nya hemsidan ett stålväljarverktyg.

Den nya webbplatsen har optimerats för att möta kundernas behov och innehållet är baserat på djupintervjuer, undersökningsresultat och användartester. Användbarhet och funktionalitet är några  nyckelfaktorer och sidorna är anpassade för mobil användning då användandet av mobila enheter vid informationssökning konstant ökar. För att kunder enkelt ska kunna söka och filtrera information och hitta rätt återförsäljare så krävs det att informationen är av lokal relevans. Därför så kommer nya landhemsidor att rullas ut inom kommande sex månader för att möta det behovet.

Förutom produktinformation erbjuder webbplatsens företagssektion en omfattande översikt över vad SSAB som företag erbjuder för målgrupper som allmänhet, investerare, potentiella medarbetare och media. Investerarsektionen samlar alla aktierelaterade frågor på ett ställe och använder grafverktyg i realtid. Nyhetsrummet samlar aktuellt material från SSABs fem divisioner grupperat under respektive rubrik. Den nya webbplatsen inkluderar en omfattande paket med hållbarhetsinformation som också stödjer SSABs vision om en starkare, lättare och mer hållbar värld.

För information, kontakta Kimmo Kanerva, chef för digital marknadsföring. Tel: +358 20 592 8803