5
Nyhetsarkiv Ny mätmetod för svetsning och hållbarare trädgårdsredskap – läs mer i SSAB World!
7 juni 2016 14:00 CET SSAB World

Ny mätmetod för svetsning och hållbarare trädgårdsredskap – läs mer i SSAB World!

Hur gjorde kinesiska Changzhou Hongfa Zongheng Advanced Material Technology Co bussarna de tillverkar lättare? Och hur fungerar finska Ponsses nya skogsavverkningsmaskin Scorpion eller sydafrikanska Miloteks tågtransportsystem Futran System? Svaren hittar du i senaste numret av SSAB World.

I nummer 1/2016 berättar vi även om det höghållfasta stålets roll inom offshore-industrin samt hur brasilianska Fácil System förlängde användningstiden för sin råmaterialskvarn för sockerrör 60-faldigt.

Läs tidningen i PDF-version (EN, SV, FI, DE, FR, IT, ES, RU, ZH, TR)

SSAB World är SSABs kundtidning som kommer ut två gånger om året. Här samlar vi fenomen inom stålvärlden, framgångshistorier inom produktutvecklingen samt praktisk information om stålet. Nästa nummer utkommer i slutet av 2016. Adress- och prenumerationsförändringar: ssab@tm-gruppen.se.

Tillbehör

SSAB World 1-2016 SV - Download