5
Nyhetsarkiv Nu er det tid at ansøge til Swedish Steel Prize
26 september 2016 10:00 CET

Nu er det tid at ansøge til Swedish Steel Prize

Swedish Steel Prize bliver af mange kaldt for stålbranchens Nobelpris, og det er en international pris, der er uddelt til ingeniører siden starten i 1999. 1. februar 2017 er sidste ansøgningsfrist, og prisuddelingen finder sted den 11. maj på Waterfront i Stockholm.

Formålet er at opmuntre til innovative måder at anvende højstyrkestål på, hvilket kan vises som produkter eller metoder.

En jury bestående af tekniske eksperter fra branchen og SSAB gennemgår ansøgningerne, som der plejer at være omkring 60 af hvert år. Eva Petursson, Head of SSAB’s Strategic R&D, er ny talsmand for juryen, men har været en del af nomineringskomiteen i ti år.

- Det er så inspirerende at gennemgå alle ansøgningerne og de fantastiske tekniske løsninger, og vi byder alle virksomheder, innovatører og institutter velkommen med nye idéer, siger hun. Er du interesseret i at sende din ansøgning, kan du finde information om kriterier samt ansøgningsdokumenter på steelprize.com.