5
Nyhetsarkiv SSAB utser Zetterbergs som Hardox In My Body-medlem
14 november 2016 09:33 CET

SSAB utser Zetterbergs som Hardox In My Body-medlem

I samband med ett företagsbesök den 11 november på SSAB i Borlänge, kunde hela personalen på Zetterbergs bevittna när företaget utsågs till Hardox In My Body-medlem. Vid utnämningen deltog också SSABs koncernchef Martin Lindqvist.

- Det känns som ett naturligt steg att vårt samarbete lett fram till ställningstagandet för ett medlemskap i Hardox In My Body, säger Lars Erfäldt, VD på Zetterbergs.

Zetterbergs från Östervåla tillverkar årligen ca 450 påbyggnader till lastbilar. Företaget har under lång tid arbetat systematiskt med att vidareutveckla sina produkter, hitta nya produktionsmetoder och skapa konkurrenskraftiga transportlösningar för sina kunder. Utvecklingsprojektet och designen för den första produkten som certifierats - ZD4-dumpern - togs fram i samarbete med en extern industridesigner och där har SSAB stöttat med hållfasthetsberäkningar och erfarenhetssupport.

- Det var varit en lång resa och efter många möten, besök och engagemang från alla deltagare så känns det nu skönt att allt är klart, säger Stefan Berglund, ansvarig säljare på SSAB Special Steels Sverige.

För att komplettera hela affären finns Tibnor på plats med en nästan daglig kontakt med flertalet avdelningar och funktioner på Zetterbergs.

- Den här affären är ett bra exempel på ett gott samarbete mellan alla inblandade och jag har spenderat många timmar hos dem. Ibland har det nästan känts som om jag varit en ”Zetterbergare” själv, säger Lasse Brandt från Tibnor.


För mer information om Hardox In My Body och SSAB, 
kontakta Stefan Berglund på 0722 18 54 45

Tibnor, kontakta Lasse Brandt, 0730 36 32 51 

Zetterbergs, kontakta Lars Erfäldt, 0705 43 59 93

Länkar till:
www.ssab.se

www.tibnor.se

www.zetterberg.se

Tillbehör

Martin Lindqvist VD SSAB och Lars Erfäldt VD Zetterbergs - Download

Lasse Brandt - Download

Stefan Berglund - Download