5
Nyhetsarkiv SSABs webbplats rankas högt
14 november 2016 09:50 CET Hållbarhet, internet, Investerare

SSABs webbplats rankas högt

SSABs webbsidor, som ger information om SSAB-koncernen till investerare, arbetssökande, media och andra målgrupper, nådde en bra placering vid en internationell webb-undersökning.  SSAB kom på delad förstaplats när det handlar om information om företagets sociala ansvar, Corporate Social Responsibility, bland 100 svenska storföretag och 50 finska företag. Den sammanlagda rankingen var också bra – åttonde plats i Sverige och sjätte plats i Finland. 

Det här var den 20:e webbrankingen som genomfördes av företaget Comprend. Undersökningen utvärderade engelska webbsidor och sociala mediekanaler med företagsinformation från mer än 800 europeiska företag. Resultatet baseras på intervjuer med analytiker, investerare, ekonomireportrar och arbetssökande. Företagens webbplatser rankas utifrån totalt 50 olika kriterier om finansiell rapportering, annan information till investerare och media, CSR information och information som riktas till arbetssökande.

Det faktum att både svenska och finska företag gjorde bra ifrån sig i  undersökningen belyser betydelsen av SSABs höga ranking. 

Tillbehör

570x603-webranking-illustration - Download