5
Nyhetsarkiv Läs om hur fordonsindustrin håller formen och hur stålpålar bildar en vägg som står i hundratals år i den nya SSAB World
9 december 2016 09:09 CET SSAB World

Läs om hur fordonsindustrin håller formen och hur stålpålar bildar en vägg som står i hundratals år i den nya SSAB World

Hur lyckades det kroatiska företaget Duro Dakovic göra sina cementvagnar lättare? Eller hur ser det italienska företaget Giorgio Novaras nya schaktskopor ut? Och hur har det polska företaget Ursus - som konstruerat en ny vagn för höbalar - klarat utmaningen? Du hittar svaren i den allra senaste utgåvan av vårt kundmagasin, SSAB World.

I nummer 2/2016 av tidningen berättar vi även vad det är som gör att Carnegie Wave Energys vågenergigeneratorer sticker ut i mängden och hur både det nyzeeländska företaget Real Steel och det Förenade Arabmitraten-baserade Bion Industrial drar fördel av SSABs kundprogram. 

SSAB World digitaliseras

Under 2017 kommer vi att distribuera de två sista numren i tryckt form, enbart till de kunder som prenumererat på den tryckta tidningen.  Innehållet i SSAB World publiceras nu även elektroniskt på vår webbplats, i våra kundbrev och på våra sociala kanaler. Det innebär att vi nu erbjuder nyheter om stål till alla våra läsare på ett mer kontinuerligt och miljömässigt sätt.

Skicka in din e-postadress via länken nedan för att förvissa dig om att du även i fortsättningen kan ta del av praktisk information om stål, nyheter från stålbranschen och framgångsrik produktutveckling. Du kan använda samma länk för att beställa de två sista utgåvorna i tryckt form och för att ladda ned hela magasinet i PDF-format. 

Svara innan 31 januari 2017 så kommer du att delta i utlottningen om ett par VR-glasögon!

Använd formuläret på SSABs webbplats för att skicka in dina kontaktuppgifter

 SSAB World 2 2016 Cover