5
Nyhetsarkiv SSABs strategifilm belönas med fint pris
29 juni 2017 10:15 CET Strategi

SSABs strategifilm belönas med fint pris

För att göra SSABs strategi tydligare och lättare att förstå tog Corporate Communication fram en kort film. Nu har filmen belönats med ett brons i Telly Awards, en internationell tävling för TV och video som lockade fler än 12000 tävlande.

- Det är naturligtvis alltid roligt att få ett kvitto på att det vi gör är bra och håller en hög kvalitet. Vi är många som har jobbat hårt med den här filmen, säger Viktoria Karsberg, Head of Corporate Communication

SSABs strategifilm togs fram hösten 2016 som en del i ett kommunikationspaket till anställda och externa målgrupper. Tanken var att på ett tydligt och enkelt sätt beskriva nästa steg för SSAB efter att samgåendet mellan Rautaruukki och SSAB var genomfört. 

Om du inte har sett filmen tidigare, så hittar du den här i Youtube.