5
Nyhetsarkiv Internet of materials, tjänster för prefabricering av stålprodukter och nanoteknik - läs mer i det sista numret av SSAB World!
8 december 2017 09:00 CET SSAB World

Internet of materials, tjänster för prefabricering av stålprodukter och nanoteknik - läs mer i det sista numret av SSAB World!

SSAB World Magazine 2/2017 coverHur hjälper Hardox Wearparts Center Coskunlar den turkiska guldgruveindustrin? Och vilka trailerchassin säljer det polska företaget Bodex till sina kunder? Vad har det svenska företaget Alfa Lavals värmeväxlare, det österrikiska företaget Trufab Globals fältvagnar och det bulgariska företaget KFK:s bottenplattor till vägvältar gemensamt? Allt detta går att läsa om i det sista numret av SSAB World.

I nummer 2/2017 skriver vi om Kiruna Wagon, som vann årets Swedish Steel Prize, om de andra finalisterna samt JU Solar Team som vann University Steel Prize. Vi rapporterar även om den kinesiska lastbilstillverkaren Sinotruks framgångar med SSABs kundprogram Hardox In My Body.

Kommunikationen blir digital - skicka oss din mejladress

Från och med nu kommer vi att publicera artiklar - som tidigare publicerats i den trycka upplagan av SSAB World - elektroniskt på vår webbplats, i kundbrev och på sociala medier. Bättre för miljön och läsarna får nyheterna snabbare.

Skicka in din mejladress via länken nedanför, så ser vi till att du får praktisk information om stål och nyheter om vad som sker i stålvärlden och vad som händer med olika produkter. Samtidigt kan du ladda ner tidningen som PDF. 

 

 

SSAB World

Kolla in SSABs nyhetsrum


Följ SSAB i sociala medier