5
Nyhetsarkiv Fyra fantastiska familjedagar på SSAB i Borlänge
7 juni 2018 15:34 CET

Fyra fantastiska familjedagar på SSAB i Borlänge

Fyra fantastiska familjedagar för anställda med anhöriga på SSAB i Borlänge genomfördes 26-27 maj och 2-3 juni 2018. Solen gassade från klarblå himmel och åtgången på glass och dricka var stor. Men humöret var på topp och det fanns något för alla att se, lära och upptäcka på festivalområdet innanför grindarna vid Norra Porten.

På festivalområdet var det full fart, både på scenen och utanför. Mest besökare var det i den så kallade barnhörnan. Där poppades det popcorn, fiskades i fiskdammen, ritades teckningar och robotar programmerades. Många testade sina kunskaper om fritidssektionerna, gissade på hur mycket en verktygsväska väger och vann priser. Ballonger fanns det också att få. På scenen underhöll vårt eget band High Strength Metal och Teater Gazbazz (26-27 maj) samt Revyresan (2-3 juni).

Och bakom Stålhälsan gick bussarna i skytteltrafik för att ta nyfikna på verksvisning. Flest turer gick det till Varmvalsverket men även Kallvalsverket, Formatsträckorna och Centrala verkstäderna besöktes. Den guidade bussturen på området var också uppskattad.
Tack till alla fantastiska funktionärer, guider och närmare 1700 besökare för fyra inspirerande och roliga dagar. 
Se mer i filmen nedan.