5
Nyhetsarkiv Luleå Hockey - en del av SSABs historia
27 oktober 2018 16:23 CET

Luleå Hockey - en del av SSABs historia

Ändå sedan Luleå Hockey, eller dåvarande GroKo Hockey, bildades har det funnit en tydlig koppling till SSAB. Från start var SSAB sponsor och sedang laget gick upp i elitserien har SSAB varit huvudsponsor. Ett engagemang på 41 år.

Lördag den 27 oktober var SSAB matchsponsor för matchen mellan Luleå Hockey och Mora. För att fira SSAB 75 år och historien som finns med Luleå Hockey sändes tre inspelade intervjuer. I filmen nedan kan ni se SSAB Luleås platschef Nils Edberg berätta om SSAB 75 år och tankarna runt framtiden. Luleå Hockeys grundare, och tidigare NJA-medarbetaren, Seard Åberg berättar om den första kopplingen mellan laget och SSAB och hur han tänkte när det första klubbmärket kom till.  Mattias Sehlberg, Företagsskydd och känd profil från LulåFans, berättar om vad det betyder för honom att Stålmannen i år kommit tillbaka som klubbmärke.