5
Nyhetsarkiv Lyckad tjejkväll på SSAB Luleå
17 januari 2020 16:58 CET

Lyckad tjejkväll på SSAB Luleå

Torsdagen den 16 januari samlades 50 intresserade deltagare för att lära sig mer om SSAB och ta chansen att få se mer av verksamheten. Evenemanget blev mycket lyckat och vi på SSAB vill passa på att tacka alla som visade intresse och besökte oss.

 

Under kvällen fanns möjlighet att pröva på att köra travers i vår simulator, titta på olika delar av verksamheten i VR-glasögon och att få en ”speed-date” med någon av våra HR-partners. Det var också tid för ett besök på Stränggjutningen för att få titta närmare på produktionen.

Deltagarna var mycket positiva och många uttryckte intresse för att söka säsongsvikariat eller andra anställningar på SSAB i Luleå, något som de fick mer information om under träffen.