Välj stål - När du vill vidga dina vyer

Har vi ditt drömjobb? Det finns många sätt att börja jobba på SSAB. Förutom internationella positioner och möjligheter i högteknologiska produktionsmiljöer, har vi olika traineeprogram. (Om du använder Internet Explorer, vänligen byt till en annan webbläsare för en bättre användarupplevelse)

Lediga jobb

Stålindustrin handlar inte bara om stål, utan också om dess människor. Det är därför vi strävar efter att vara en bra arbetsplats och en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga, engagerade och motiverade att ta ansvar för sin egen personliga utveckling.

Semestervikariat

SSAB erbjuder hundratals sommarjobb för studerande med olika utbildningsbakgrund. Sommarjobben finns framför allt på våra finska och svenska produktionsanläggningar. Genom sommarjobben får studerande praktisk arbetslivserfarenhet i industrin.

Vi söker studerande som är ambitiösa, har en positiv attityd och känner ansvar för sin egen och andras säkerhet.

""

Varför SSAB

Stålindustrin handlar inte bara om stål, utan också om dess människor. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig engagerade och motiverade, och strävar efter att vara en bra arbetsplats och en attraktiv arbetsgivare.
Working at SSAB

Arbeta på SSAB

På SSAB strävar vi efter att ha de mest engagerade medarbetarna, eftersom vi är övertygade om att det leder till arbetsglädje, välmående medarbetare och högkvalitativa prestationer.
Office workers

Studerande

Läs mer här om vilka möjligheter du som studerande har att lära känna oss ännu bättre på SSAB.
SSAB people working

Möt våra medarbetare

Lär känna våra medarbetare och läs om vad som motiverar dem och deras dagliga utmaningar i arbetet.

Traineeprogram inom teknisk utveckling – ansök nu

Varje år attraherar SSAB unga ingenjörer till företaget med hjälp av ett utmanande traineeprogram. Tekniska färdigheter och internationella projekt är centrala delar i programmet.
Employees in office

Business Development Program

Vill du arbeta i en inkluderande arbetsmiljö som präglas av passionerade, intresserade och kunniga medarbetare? Vill du jobba med viktiga strategiska projekt och skapa möjligheter till en spännande framtida karriär inom SSAB?

Blog posts

okt 20 2017

Blogg: Är det någon som har missat att SSAB har ett teknikorienterat traineeprogram?

Technical Development Program (TDP) är ett tekniskt traineeprogram för nyutbildade civilingenjörer som pågår i 12-18 månader. Traineen får lära sig hur det är att jobba inom produktutveckling, processutveckling och som applikationsingenjör genom ett antal 4-månaders projekt på lämpliga avdelningar.

sep 22 2017

Blogg: Lär känna hela SSAB (nästan) genom Technical Development Program

aug 30 2017

"I den bästa av alla världar skulle alla få gå ett traineeprogram"

​Formning, processutveckling, svetsning, produktutveckling och nu SHAPE – nästan hela cykeln. Så mycket, på så kort tid, tänk vad tiden går fort!

5