5
Lediga tjänster

Ledare med fokus på säker arbetsmiljö, medarbetarengagemang, stabil produktion och utveckling

Plats: Oxelösund

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 30 augusti 2019

Ledare med fokus på säker arbetsmiljö, medarbetarengagemang, stabil produktion och utveckling
Placering: Oxelösund
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2019-08-30

Ser du coachande ledarskap, engagemang och struktur som viktiga egenskaper för att skapa en säker, utvecklande och produktiv arbetsmiljö? Vad roligt, vi letar efter dig! Välkommen att skicka in din ansökan till tjänsten som Avsnittschef Valsning inom enhet Plåt på SSAB i Oxelösund.

 

Om tjänsten

I rollen som chef för avsnitt Valsning kommer du att leda ett team med cirka 50 st engagerade, skiftgående medarbetare. Tillsammans utvecklar ni verksamheten mot våra gemensamma mål och utmanar er själva att hela tiden bli bättre. I din roll som chef skapar du förutsättningar för ditt avsnitt och dina medarbetare att arbeta engagerat, strukturerat och systematiskt med de frågor som rör ert gemensamma uppdrag.

 

Ditt ledarskap är närvarande och coachande och speglas av att du delar företagets värderingar att allas lika värde och mångfald skapar förutsättningar för en högpresterande organisation. Du uppmuntrar till flexibilitet och du har en god förmåga att förmedla strategi genom en målbild som skapar engagemang och ger resultat. Genom ett närvarande ledarskap förväntas du hantera operativa frågor genom Daglig styrning där säkerhet, arbetsmiljö, kvalitet samt produktivitet har högsta fokus.

 

Budgetansvar med kostnadsuppföljning samt utveckling av processerna med stöd av omkringliggande stödfunktioner såsom finans, operativ planering, processutveckling, underhållsorganisationen samt produktutveckling kommer även det att bli en del av ditt vardagliga arbete.

 

Avsnitt Valsning ingår organisatoriskt i Avdelning Ämneskapning och Valsning, där även avsnitt Ämneskapning ingår. Du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen för Avdelningen. Stöd runt teknikfrågor inom avsnittet får du av befattningen Driftstekniker Valsning. Inom SSAB finns även interna förbättringskonsulter som stöd i arbetet med organisationsutveckling och förbättringsaktiviteter.

 

Dina kvalifikationer

Du som söker har akademisk utbildning alternativt yrkeserfarenhet, är van att hålla presentationer på svenska och engelska samt besitter en viss chefserfarenhet. Du är trygg i dig själv och du delar våra värderingar som grundar sig i allas lika värde, mångfald och att olikheter skapar en högpresterande organisation. Du utmärker dig genom din förmåga att generera energi, arbeta strukturerat och långsiktigt samt genom din förmåga att förmedla strategi med greppbara mål som engagerar medarbetare.

 

Vi erbjuder

Dig en kreativ, stimulerande och utmanande roll i en verksamhet som drivs av engagemang och utveckling. Vi ger dig möjlighet att arbeta med organisationsutveckling och att utveckla både dina personliga egenskaper samt ditt ledarskap inom SSAB.

 

Sista ansökningsdag
30 augusti 2019

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Linn Plogeus - Avdelningschef Ämneskap och Valsning, 0155-25 52 01

Jimmy Gustavsson - Hr-Partner, 0155-25 42 38

 

Facklig information lämnas av, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn, 0155-25 40 00

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.