5
Studerande

Studerande

För att kunna möta framtida utmaningar behöver vi en jämn tillströmning av kompetens och nya idéer, så vi kan behålla vår ställning som världsledande inom tillverkning av höghållfasta stål. Det är här du kommer in i bilden. Vi har kunder över hela världen och konkurrensen är knivskarp. Detta kräver att vi alltid är minst ett steg före både vad gäller kompetens och produktutveckling. Läs mer här om vilka möjligheter du som studerande har att lära känna oss ännu bättre på SSAB.
stålverksbesök

Stålverksbesök

Under hela året besöker hundratals studerande och lärare SSABs anläggningar för att lära sig mer om vår verksamhet och utforska potentiella jobb inom stålindustrin. Stålverksbesöken koordineras lokalt.

För mer information, kontakta SSAB lokalt eller skicka e-post till:
BorlängeTavastehusLuleåOxelösund eller Brahestad.

karriärevent

Karriärevent

SSAB har ett omfattande samarbete med studerande och lärosäten, främst inom tekniska områden. På orter i närheten av våra största produktionsanläggningar är vi med på arbetsmarknadsdagar, där studerande har möjlighet att träffa SSAB-medarbetare från olika avdelningar. SSAB deltar också i mindre events som anordnas av studentföreningar. Följ oss på LinkedInFacebook, Twitter, Instagram eller YouTube för att hitta dina närmaste karriärevent.