5

Semestervikarier Borlänge

Plats: Borlänge

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 31 januari 2019

Semestervikarier Borlänge
Location: Borlänge
Country: Sverige
Application due date: 2019-01-31

Vill du sommarjobba på ett industriföretag i världsklass? Sök sommarjobb på SSAB för att få chansen att testa på ett arbete där du kommer att utvecklas och få nya erfarenheter. Vi söker nu cirka 300 medarbetare inför sommaren 2019. Vikariaten är av varierande längd och de första tillsätts redan i april. Placeringsort Borlänge.

Vad erbjuder vi?
Oavsett om du letar efter din nästa arbetsgivare eller vill prova på ett yrke inför val av framtida studier hoppas vi att du söker till oss. 

Vi ger dig möjligheten att arbeta på ett internationellt företag på en global arena. Du blir en del av ett arbetslag med fokus på stolthet, arbetsglädje och kamratskap. Tillsammans ser ni till att produktionen sker med prima kvalité och alltid med säkerheten först. Majoriteten av våra semestervikarier 2018 rekommenderar SSAB som arbetsgivare, ett semestervikariat kan också vara en väg till en framtida tillsvidareanställning på SSAB. 

De avdelningar du kan komma att bli placerad på är våra produktions-, säkerhets-, underhålls- och transportavdelningar. Vi erbjuder bland annat utbildning i form av säkerhetslära, truck- och traverskort.

Vem är du?
Du har förmågan att samarbeta med andra och genererar positiv energi till gruppen. Du har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska, är ansvarsfull, noggrann och förstår vikten av att arbete utförs med god kvalité. 

Arbetsuppgifter och produktionstakt kan variera, det är därför viktigt att du är flexibel och kan hantera förändringar i arbetstempo. Då vi har en kontinuerlig process bedrivs verksamheten dygnet runt och det är avgörande att du kan arbeta skiftgång med varierande arbetstider. Majoriteten av tjänsterna innebär skiftarbete.  

Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av underhåll- eller produktionsverksamhet, ett praktiskt handlag och ett genuint intresse av att arbeta i en industri i världsklass. 

Har du godkänd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot teknik eller motsvarande, B-körkort, truck- och/eller traverskort är detta meriterande.

Vi ger dig möjligheten
Att bli en del av oss på SSAB och arbeta inom en intressant och komplex produktionsmiljö. Vi ger dig chansen att tillsammans med oss arbeta för ett bättre klimat. SSAB har som hållbarhetsmål att ståltillverkningsprocessen ska vara fossilfri år 2045.

Sista ansökningsdag
31 januari 2019

Urval och intervjuer sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat de kandidater vi söker. Därför uppmanar vi dig att söka redan idag.

Vill du veta mer?
Vi har samlat några frågor och svar som du kan läsa här. Du kan även se och höra några av våra tidigare vikarier berätta om sina sommarjobb inom SSAB.

Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.