Hackney Backhouse i COR-TEN®
Hackney Backhouse i COR-TEN®

Hackney Backhouse

Ett nytt bostadshus för en mindre tomt i ett naturvårdsområde i Hackney. Huset består av exklusiva material som ockrafärgat tegel, COR-TEN® stål och fönster i eloxerat aluminium.
Arkitekt: Guttfield Architecture
Plats: Hackney, London, Storbritannien
Uppförd: 2018
Fotograf: Will Scott
COR-TEN® – Hackney Backhouse
COR-TEN® – Hackney Backhouse
COR-TEN® – Hackney Backhouse
COR-TEN® – Hackney Backhouse

Oändliga möjligheter

Presentera ditt projekt med COR-TEN

Visa upp dina projekt här

Vi på SSAB söker alltid exempel på intressant och kreativ arkitektur att visa upp. Det enda villkoret är att COR-TEN® stål är en väsentlig del av projektet. Vårt team av redaktörer kommer att granska ditt bidrag, och presentera det om det godkänns.
Guide för formgivare

Designguide

Du vill naturligtvis uppnå bästa möjliga estetik med COR-TEN® stål. När du använder COR-TEN® i din design är det några saker du bör ta hänsyn till. Om du följer dessa enkla regler kommer din arkitektur att lämna ett bestående intryck.
5